Poslanci Vrakune Lacková a Hargaš hlasovali za zbúranie PKO

19.02.2010 09:18

 

 

Lacková radšej niePoslanci bratislavského Mestského zastupiteľstva Lacková a Hargaš hlasovali za zbúranie PKO. Toto sú dvaja z troch poslancov, ktorí boli zvolení občanmi Vrakune a zastupujú Vrakuňu v Mestskom zastupiteľstve. Treťou poslankyňou je pani Čerňanská, ktorá nebola prítomná na hlasovaní, členka klubu SDKÚ, ktorý sa zaslúžil o prijatie návrhu tým, že sa zdržal pri hlasovaní.

Musíme si dať v najbližších komunálnych voľbách pozor na to, aby sme volili ľudí kultúrnych a takých, ktorí budú zastupovať občanov a nie záujmy developerov. V komunálnych voľbách volíme poslancov do dvoch zastupiteľstiev – vrakunského a bratislavského. Komunálne voľby by mali byť už tento rok. Poslancov môžeme vymeniť, zdá sa však, že PKO už zachráni len zázrak.

Ľudmila Lacková robila paseku najskôr vo Vrakuni ako starostka, hlavne výstavbou nových domov proti vôli občanov. Teraz škodí Bratislave v Mestskom zastupiteľstve.

Marek Hargaš je poslancom bratislavského Mestského zastupiteľstva, poslancom Miestneho zastupiteľstva Vrakune a zástupcom starostu Vrakune.

Hargaš radšej nieViac informácii o PKO si pozrite napr.:


PKO - Práva kultúrnych občanov"
Nové PKO je mačka vo vreci
PKO ešte možno zachrániť
Bratislavskí poslanci schválili ďalší krok k zbúraniu PKO
Otvorený list: Ďakujeme za vianočný dar, pán primátor!
Aktivisti si želajú darček: Ďurkovského rezignáciu
Občania žiadajú Ďurkovského aby nepodpísal uznesenie o PKO
Otvorený list členom a členkám Mestského zastupiteľstva v Bratislave
Ďurkovský zahmlieva a nekoná

 

Späť